Φιλοσοφία

Συνήθως γίνεται λόγος για το μυστικό της επιτυχίας μίας εταιρίας. Στη δική μας περίπτωση αυτό το μυστικό έχει μαθευτεί εδώ και χρόνια στους κύκλους των πελατών μας και γενικότερα στην αγορά. Είμαστε εκεί όπου υπάρχει ένα πρόβλημα προσέγγισης, άμεσα και αποτελεσματικά κοντά στον πελάτη μας. Συζητάμε επί τόπου την ανάγκη που προκύπτει από τις εργασίες του και του προτείνουμε την κατάλληλη λύση.

Tο μυστικό λοιπόν είναι η παρουσία μας κοντά στον πελάτη με τεχνογνωσία και ευελιξία. Με δύο καταστήματα στην Ελλάδα, ένα άρτια οργανωμένο σύστημα logistics, αλλά και την συνεργασία μας με όλα τα καταστήματα του ομίλου mateco σε όλη την Ευρώπη είμαστε με ασφάλεια κοντά σας όπου και όποτε μας χρειαστείτε.

Η δική σας επιτυχία είναι αναμφισβήτητα σημαντικότατη για μας . Υποχρέωση μας είναι να σας προσφέρουμε πέρα από τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα την απόλυτη ασφάλεια, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Ασφάλεια για μας δεν είναι απλά μία έννοια , είναι τρόπος σκέψης και εφαρμογή στην πράξη σε κάθε μας λειτουργία.

Η mateco δεν αφήνει τίποτε στην τύχη όταν μιλάμε για ασφάλεια. Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, σωστή και επίκαιρη εκπαίδευση από τους έμπειρους διπλωματούχους χειριστές μας στον χειρισμό των μηχανημάτων, αλλά και ενημέρωση για την πρόληψη ατυχημάτων σε έντυπη μορφή εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια κατά την χρήση των μηχανημάτων προσέγγισης και φροντίδας περιβάλλοντος της mateco.

Συμπέρασμα… ολοκληρωμένη φιλοσοφία, με ασφάλεια.